محمدمهدی کاظمی در گفت و گو با ایرنا افزود: در ثبت اختراع جدید با استفاده از فناوری نانو و فرمولاسیون نانوپارتیکلها، ماندگاری پسته تازه افزایش یافته است.
وی ادامه داد: در این طرح، با اسپری کردن و پاشش محصول روی سطح پسته و بستهبندی در لفاف خاص، میتوان پسته تازه را تا ۴۵ روز بدون یخچال و تا چهار ماه در درون یخچال به صورت تازه نگاه داشت.
کاظمی اضافه کرد: برای اختراع این محصول، بیش از ۶ سال زمان صرف شد که در ۲ سال اخیر به نتیجه رسید.
وی تصریح کرد: امسال قصد داریم به صورت آزمایشی بنا بر پیشنهاد دانشگاه آزاد واحد دامغان، از این اختراع استفاده کنیم و پسته تازه تولید شده در شهریور را به مناسبت یلدا در بازار عرضه کنیم که هنوز میزان دقیق آن مشخص نیست.
کاظمی اظهار داشت: هیچ محدودیتی برای میزان نگهداری پسته به صورت تازه وجود ندارد و بنا بر درخواست و یا سرمایه گذاری افراد، میزان تولید انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: برای انجام این فرآیند و اجرای بستهبندی نیم کیلویی از پسته تازه به صورت عمده ۷۰ تا ۹۰ هزار ریال هزینه میشود.
مخترع جوان دامغانی گفت: این ثبت اختراع محصول مشترک با دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان است که ۵۰ درصد از امتیاز این اختراع به دانشگاه تعلق دارد.