ثبت اختراع طرح افزایش ماندگاری پسته با فناوری نانو

طرح افزایش ماندگاری پسته با استفاده از فناوری نانو با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ثبت اختراع شد.
افزایش ماندگاری پسته

محمدمهدی کاظمی در گفت و گو با ایرنا افزود: در ثبت اختراع جدید با استفاده از فناوری نانو و فرمولاسیون نانوپارتیکل‌ها، ماندگاری پسته تازه افزایش یافته است.

وی ادامه داد: در این طرح، با اسپری کردن و پاشش محصول روی سطح پسته و بسته‌بندی در لفاف خاص، می‌توان پسته تازه را تا ۴۵ روز بدون یخچال و تا چهار ماه در درون یخچال به صورت تازه نگاه داشت.

کاظمی اضافه کرد: برای اختراع این محصول، بیش از ۶ سال زمان صرف شد که در ۲ سال اخیر به نتیجه رسید.

وی تصریح کرد: امسال قصد داریم به صورت آزمایشی بنا بر پیشنهاد دانشگاه آزاد واحد دامغان، از این اختراع استفاده کنیم و پسته تازه تولید شده در شهریور را به مناسبت یلدا در بازار عرضه کنیم که هنوز میزان دقیق آن مشخص نیست.

کاظمی اظهار داشت: هیچ محدودیتی برای میزان نگهداری پسته به صورت تازه وجود ندارد و بنا بر درخواست و یا سرمایه گذاری افراد، میزان تولید انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای انجام این فرآیند و اجرای بسته‌بندی نیم کیلویی از پسته تازه به صورت عمده ۷۰ تا ۹۰ هزار ریال هزینه می‌شود.

مخترع جوان دامغانی گفت: این ثبت اختراع محصول مشترک با دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان است که ۵۰ درصد از امتیاز این اختراع به دانشگاه تعلق دارد.