اخبار حوزه کشاورزی، صنایع غذایی و بسته بندی

امنیت غذایی

فراخوان؛ مشارکت در توسعه امنیت غذایی

چند سالی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دنبال تحقق برنامه‌های مرتبط با بالا بردن امنیت غذا در کشور است. این مهم بارها از سوی معاون علمی و فناوری رییس جمهوری هم مورد تاکید قرار گرفته است. همین موضوع هم ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علم...

مرکز نوآوری صنایع غذایی تأسیس می‌شود

مرکز نوآوری صنایع غذایی تأسیس می‌شود

رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان از تأسیس مرکز نوآوری غذایی خبر داد.

پایش فساد ماهی با نانوحسگر ایرانی

پایش فساد ماهی با نانوحسگر ایرانی

محققان موفق به کسب دانش فنی پایش فساد ماهی با استفاده از نانوسنسورهای حساس به pH شدند.

نشانگر تازگی محصولات غذایی با فناوری نانو ساخته شد

نشانگر تازگی محصولات غذایی با فناوری نانو ساخته شد

محققان کشور موفق به طراحی و ساخت نانوالیاف حساس به حرارت به عنوان نشانگر تازگی محصول غذایی شدند.

اولین نشست تخصصی نانوفناوری در حوزه صنایع غذایی، کشاورزی و دامپروری

اولین نشست تخصصی نانوفناوری در حوزه صنایع غذایی، کشاورزی و دامپروری

شبکه تبادل فناوری نانو در دوازدهمین جشنواره فناوری‌نانو، اولین نشست تخصصی- مدیریتی با موضوع «ارائه ظرفیت‌ها و فرصت‌های استفاده از فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی، کشاورزی و دامپروری» را در روز شنبه ۲۰ مهر ماه ۹۸ برگزار می‎نماید.

استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

شرکت‎هایXG Sciences و Niagara Bottling، مجوز مالکیت معنوی و توافقنامه مشترکی در جهت توسعه و تجاری‎سازی به ثبت رسانده‎اند که در آن از نانوپلاکت‎های گرافن درPET برای کاربردهای خاص بطری استفاده می‎شود.

معرفی ۸ محصول نانویی در نمایشگاه اگروفود

معرفی ۸ محصول نانویی در نمایشگاه اگروفود

همزمان با برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ‏ماشین‌آلات و صنایع وابسته، ۸ محصول مبتنی بر فناوری نانو با کاربرد در صنایع غذایی معرفی شدند.

استفاده از سیستم‌های اسپری التراسونیک در صنایع غذایی

استفاده از سیستم‌های اسپری التراسونیک در صنایع غذایی

یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه طراحی و ساخت دستگاه‌های مبتنی بر فناوری التراسونیک، سیستم اسپری التراسونیک مختص صنایع غذایی را به بازار عرضه کرده‌ که افزودن لایه‌های بسیار نازک از مقادیر کم افزودنی‌ها و محلول‌های آنتی‌باکتریال بر روی محصولات تولیدی...

کارخانجات تولید آرد، مشتریان آینده پلاسما

کارخانجات تولید آرد، مشتریان آینده پلاسما

تحقیقات نشان می‎دهد پلاسمای سرد قادر است آلودگی موجود بر سطح گندم که برای سلامتی مصرف کننده مضر است و در آرد گندم باقی می‎ماند را بدون تغییر ژنتیکی یا آثار مخرب بطور کامل استریل نماید.

رفع مشکل سمیت رنگ مورد استفاده در قطعات اسباب‎بازی با کمک فناوری پلاسمای سرد

رفع مشکل سمیت رنگ مورد استفاده در قطعات اسباب‎بازی با کمک فناوری پلاسمای سرد

کودکان بخش زیادی از اوقات خود را‌با اسباب‌بازی می‌گذرانند، پس رفع هرنوع ضرر و سالم‌سازی این وسایل بسیار مهم است. رنگ بر روی اسباب بازی‌ها در اثر ساییده‌شدن یا بزاق‌ دهان وارد بدن‌کودک می‌شود. این مساله سبب شده‌است‌ که تولیدکنندگان از فناوری پلاسما...