برگزاری نخستین همایش ملی خودروهای آینده

«خودروهای آینده» عنوان همایشی است که برای نخستین بار برگزار شد تا توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان‌ برای بومی‌سازی این حوزه نمایش داده شود.
برگزاری نخستین همایش ملی خودروهای آینده

کاهش آلودگی هوا در کشور با طراحی و ساخت خودروهای برقی و تأمین انرژی این خودروها به‌وسیله ایستگاه‌های شارژ در کشور موردتوجه و پیگیری است. همچنین ازآنجاکه بخش حمل‌ونقل سهم قابل‌ملاحظه‌ای در میزان مصرف سوخت و انتشار آلاینده‌های هوا در کشور دارد پس برقی‌سازی خودروها گام مهمی برای کاهش آلودگی است.

نخستین همایش ملی خودروهای آینده با همکاری ستاد توسعه فناوری فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان‌های مدیریت صنعتی ایران با شعار هوای پاک، آسمان آبی، رهاورد خودروهای برقی 13 تا 15 بهمن‌ماه سال جاری در مرکز همایش‌های مدیریت صنعتی برگزار شد.

با توجه به نیازهای کشور و ظهور فناوری‌های نوین در صنایع مختلف این ستاد سیاست‌های جدیدی را برای حمایت، رشد و بالندگی این فناوری‌های نوآورانه در پیش گرفته است و بر همین اساس نخستین همایش ملی خودروهای آینده را برگزار نمود.

شناسایی و شبکه‌سازی شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند در حوزه خودروهای برقی‌، ارائه نیازها و گلوگاه‌های صنایع خودروسازی بزرگ کشور در برقی‌سازی خودروها و ارائه توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی در بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی اهدافی است که با برگزاری این همایش دنبال شد.

برگزاری استارتاپ ویکند برقی شو با حضور تیم‌هایی از دانشجویان نخبه کشور نیز همزمان با این رویداد رخ داد تا توانمندی‌های دانشجویان در این حوزه نیز نمایش داده شود.

در برگزاری این همایش 4 محور موردبحث قرار گرفت. راهکارهای کاهش و بهینه‌سازی مصرف سوخت به روش بهره‌گیری از پیشرانه‌های برقی، توسعه ایستگاه‌های شارژ برقی و زیرساخت‌های لازم برای ایجاد آن،  تدوین استانداردهای متناسب با خودروها و وسایل نقلیه برقی متناسب با شرایط جغرافیایی ایران،  رفع موانع قانونی و همکاری دستگاه‌های اجرائی مختلف برای توسعه وسایل نقلیه برقی، بومی‌سازی قطعات و زیرسیستم‌های خودروی برقی ازجمله این محورها بودند.

در این همایش کارگاه آموزشی پروتکل‌های ارتباطی و اتصالات ایستگاه‌های شارژ خودروها و موتورسیکلت‌های برقی، کارگاه آموزشی خودروهای متصل، پنل بررسی مدل‌های توسعه کسب‌وکار وسایل نقلیه برقی و پنل انتقال تجربه بومی‌سازی ماژورها و قطعات تک برقی برگزار شد.

همچنین در این رویداد، توانمندی‌های فناورانه در صنعت باتری، ساخت خودروهای برقی، ساخت موتورهای الکتریکی، ساخت ایستگاه‌های شارژ و پیشرانه‌های الکتریکی وسایل نقلیه برقی و زیرساخت‌های مرتبط با آن ارائه شد.

در این رویداد سه‌روزه نیازهای فناورانه خودروهای ساینا برقی، نیازهای فناورانه اتوبوس برقی شهری و نیز نیازهای فناورانه خودروی دنا پلاس هیبریدی از سوی شرکت‌های سازنده ارائه شد.

طی این رویداد کلیه محصولاتی که در مجموعه خودروسازی کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان به‌صورت برقی تولید شده‌اند اعم از اتوبوس، خودرو سواری، موتورسیکلت، ایستگاه‌های شارژ و قطعات و زیرسیستم‌های خودروی برقی در نمایشگاه جنبی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

توسعه تولید و استفاده از خودروهای برقی به فرهنگ‌سازی، توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه زیرساخت‌های مرتبط با این حوزه نیاز دارد که برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند قرار گرفتن در این مسیر را تسهیل کند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیش‌تر می‌توانند به سایت www.http://futurecar.ir/fa مراجعه کنند.

منبع مطلب
فراخوان سرمایه‌گذاری در طرح‌های برتر حوزهٔ انرژی مبتنی بر فناوری‌نانو

فراخوان سرمایه‌گذاری در طرح‌های برتر حوزهٔ انرژی مبتنی بر فناوری‌نانو

صنایع نانوتک آینده (صنتا) با حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و همکاری چالش‌های فناوری و نوآوری (اینوتن) با هدف ایجاد فرصت رشد و سرمایه‌گذاری جهت ارتقاء طرح‌های دانش‌بنیان برطرف‌کننده نیاز بازار و تبدیل آنها به پروژه‌هایی موفق، فراخوان سرمایه‌گذا...